x

Apple Thunderbolt Display 27-inch A1407

€ 449,95

Omschrijving

Het Apple Thunderbolt Display (27 inch) is bedoeld als het "ultieme dockingstation" voor een met Thunderbolt uitgeruste Mac-notebook. Thunderbolt maakt het mogelijk om één kabel aan te sluiten en de ingebouwde FaceTime HD-camera, microfoon, 2.1 luidsprekers (49 watt), drie USB 2.0-poorten, enkele Firewire "800" -poort, enkele Gigabit Ethernet-poort en Thunderbolt-poort te gebruiken. Naast de ingebouwde Thunderbolt-kabel heeft het beeldscherm ook een ingebouwde MagSafe-connector die een met Thunderbolt uitgeruste MacBook Air of MacBook Pro oplaadt.

Garantie: 3 maanden

Conditie: goed, kabel getaped

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop