x

Asus RT-AC3200 Tri-band Gigabit Router

€ 79,95

Omschrijving

Asus RT-AC3200 Tri-band Gigabit Router


Uiterst snelle 802.11ac wifi-router met een gecombineerde tri-band datasnelheid van 3200Mbps, voor vloeiende videoweergave tot 4K/UHD, uiterst snel delen van grote bestanden en online gaming met lage latentie.
Tri-Band Smart Connect selecteert automatisch de snelste van de drie beschikbare frequentiebanden voor elk apparaat, op basis van de snelheid van het apparaat, signaalsterkte en de drukte op elke band.
Ingebouwde USB 2.0- en USB 3.0-poorten voor tot wel 10 keer hogere overdrachtssnelheden naar USB opslagapparaten1, printer delen en 3G/4G-dongle ondersteuning.
ASUSWRT grafische gebruikersinterface voor eenvoudige, cd-loze 30-seconden installatie en zorgeloze, geavanceerde netwerkcontrole.
AiProtection met Trend Micro, met drie keer zo krachtige totale netwerkbeveiliging, plus krachtige functies voor ouderlijk toezicht en privacybescherming.
ASUS AiCloud 2.0 biedt altijd en overal toegang tot bestanden, inclusief synchroniseren, delen en streamen ervan op elk internet-aangesloten apparaat.

Garantie: 3 maandenConditie: goed

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop