x

Cambridge Audio Sonata NP30 Mediaspeler

€ 249,95

Omschrijving

Cambridge Audio Sonata NP30 Mediaspeler

 

Met de Cambridge Audio NP30 kun je alle muziek die zich binnen je (draadloze) thuis-netwerk bevindt via het UPnP-protocol op je muziekinstallatie afspelen. Populaire bestandsformaten als mp3, Ogg Vorbis, AAC, WMA, AIFF (tot 16-bit/48kHz), FLAC (tot 24-bit/96kHz) en WAV (tot 24-bit/96kHz) worden door de NP30 automatisch herkend en in de hoogst mogelijke geluidskwaliteit afgespeeld. Maar ook internetradio en muziekdiensten als Rhapsody en Pandora (beide nog niet in Nederland beschikbaar) zijn via de Cambridge Audio NP30 met een druk op de knop beschikbaar. Met Cambridge Audio's eigen UuVol internetradio applicatie heb je direct toegang tot maar liefst 20.000 op geluidskwaliteit geselecteerde internet-radiostations. Met de USB-1.1 (FAT32) aansluiting op het voorpaneel kunnen ook muziekbestanden op een memory-stick afgespeeld worden. De gevoelige omzetting van digitale data naar muziek wordt verzorgd door de zeer hoogwaardige Wolfson WM8728 DAC.

Audio uit 2.0 Tulp Analoog, Digitaal Coax (S/PDIF), Digitaal Optisch (S/PDIF)
Hardeschijf bus (extern) 2x USB 1.1
Ethernet (RJ45) Ethernet 100Mbps
Verbinding (wlan) 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)

Garantie: 3 maanden


Conditie: goed


Accessoires: kabels, afstandsbediening, ontvanger

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop