x

Honeywell EvoHome THR99C3102

€ 229,95

Omschrijving

Honeywell EvoHome THR99C3102 Nieuw

 

Centraal WiFi-bedieningsapparaat met touchscreen-kleurendisplay
Het centrale WiFi-bedieningsapparaat vormt het hart van uw evohome verwarmingsregeling. Het apparaat overtuigt door een eenvoudig te bedienen gebruikersinterface, een gebruiksvriendelijke menustructuur met help-assistent en een ongecompliceerde configuratie. Een kleurentouchscreen van 10,6 cm met accuvoeding maakt individueel instellen gemakkelijk en biedt volledige toegang tot de verwarmingsregeling.

evohome is zowel geschikt voor gebruik met radiatoren als voor gebruik met vloerverwarming en combinaties van beide soorten verwarming. Verwarmingstijden, temperatuurinstellingen en parameters voor storingsvrij gebruik kunnen eenvoudig en flexibel worden ingesteld. Regel uw verwarming wanneer u maar wilt en waar u ook bent: wereldwijde, mobiele toegang is met de gratis evohome-app via smartphone en tablet op elk moment mogelijk. Voor de installatie en ingebruikname is geen computer nodig. Draadloze werking op accu's is mogelijk, een tafelstandaard met stroomvoorziening wordt meegeleverd.

Elektronische radiatorthermostaat THR092HRT
Regel de temperatuur op elke radiator en in elke kamer waar dat nodig is. Eenvoudige montage op de radiator zonder speciaal gereedschap; past op alle gangbare radiatorventielen met M30 x 1,5 schroefdraad van Honeywell, Braukmann, MNG, Heimeier, Wingenroth (Wiroflex) R.B.M, Oventrop type A en AV6. Danfoss-adapter (R, RAV, RAVL) wordt meegeleverd. Bij het vervangen van bestaande radiatorregelaars hoeft de verwarming niet te worden uitgeschakeld.

Het grote LC-display geeft de kamernaam weer en de actuele kamertemperatuur. De ingestelde temperatuur kan op elk moment aan individuele wensen worden aangepast door aan het stelwieltje te draaien. THR092HRT meet de werkelijke kamertemperatuur ter plekke (temperatuurmeting op een andere plaats in de kamer is mogelijk met de optionele kamerthermostaat HCW82 of T87RF2059)
Gewenste wijzigingen van de kamertemperatuur kunnen in stappen van 0,5 °C worden ingesteld en blijven geldig tot het volgende vooraf ingestelde schakelpunt. De automatische openraamfunctie herkent plotselinge temperatuurverlaging en sluit het verwarmingsventiel wanneer de kamer wordt geventileerd. Programmering is mogelijk met het centrale bedieningsapparaat of met de smartphone-app.

 

  • 1x centraal bedieningsapparaat
  • 2x AA oplaadbare batterij (penlite) HR6 NiMH
  • 1x tafelhouder
  • 1x netvoeding/stroomvoorziening
  • 2x elektronische radiatorthermostaat THR092HRT
  • 4x AAA batterij (potlood).

Garantie: 3 maanden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop