x

Huawei FreeBuds 3i Wit (Nieuw) in-ear headset

€79,95

€99,00

Omschrijving

De Huawei FreeBuds 3i zijn stijlvolle en handige draadloze oordopjes. Ze hebben een noise cancellation-functie, zodat vervelende en afleidende geluid van buitenaf worden weggefiltert. Daarnaast zorgen ze voor uitstekend geluid, zodat je goed naar je favoriete artiesten luistert.
Op het linkeroordopje zit een tapsensor, die opvangt wanneer je erop drukt. Zo regel je je muziek en andere functies. De batterij gaat zo’n 3,5 uur mee, en dankzij de handige oplaadcase heb je in totaal voor ongeveer 13 uur genoeg stroom per lading!

Garantie: 3 maanden

Conditie: Nieuw

Accessoires: compleet in doos

Prijs elders: € 99,-

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop