x

Hurom HG-SBE11 Slow Juicer

€ 249,95

Omschrijving

 

  • - Huroms gepatenteerde 2e Generation "Slow Squeezing Technology" drukt de ingrediënten voorzichtig uit met een laag toerental van 40 omwentelingen per minuut.
  • - De langzame presentatietechniek vermindert de vorming van wrijving en het daardoor resulterende verlies van voedingsstoffen tot het minimum. De natuurlijke smaak en de waardevolle voedingsstoffen worden optimaal in het sap behouden.
  • - De herziene persslak (dubbelsnijdig) van de 2e generatie garandeert een hogere sapopbrengst en een extreem droge box. Met de vruchtenvleeshendel kun je het aandeel vruchtvlees in het sap individueel reguleren.
  • - De HG-serie bestaat uit een robuuste roestvrijstalen behuizing. In de levering zijn 2 zeef-inzetstukken (sap en smoothie), reinigingsborstels en een droogzetstuk inbegrepen.


Garantie: 3 maanden

Conditie: goed

Accessoires:  2 zeef-inzetstukken (sap en smoothie), reinigingsborstel en handleiding

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop