x

JBL Reflect Fit Bluetooth Oordopjes (Rood)

€49,95

Omschrijving

De Reflect Fit heeft een nekband, waaraan de oordopjes vast zitten. Dat komt je bewegingsvrijheid ten goede, want er hangt geen gewicht aan de oordopjes, waardoor ze niet of nauwelijk uit zullen vallen. Een opmerkelijke feature van deze sportoortjes is dat er een ingebouwde hartslagmeter inzit, die bovendien compatibel is met de meeste fitness-apps. Daarmee kun je makkelijk via je smartphone je workouts analyseren.

Garantie: 3 maanden

Conditie: goed.

Accessoires: doos

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop