x

JBL Wind 3s - Draagbare Mini Bluetooth Speaker

€ 49,95

Omschrijving

 

De JBL Wind 3S is een Draagbare Mini Bluetooth Speaker met een clip op de achterkant, waarmee je de speaker overal aan vast kan maken. Bij de speaker wordt standaard een stuurhouder geleverd, zodat je de speaker moeiteloos kunt monteren op een fiets, step, scooter, kinderwagen of waar dan ook aan. De speaker is voorzien van een IPX67 classificatie en is daarmee dus waterbestendig. Ideaal voor het Nederlandse weer. Met JBL Wind 3S Mini Bluetooth speaker ben jij klaar om te rijden!

Garantie: 3 maanden


Conditie: goed

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop