x

Korg Chromatic Tuner CA-40

€9,95

Omschrijving

Met een groot detectiebereik van A0 (27,50 Hz) tot C8 (4186,01 Hz) stem je een veelheid aan instrumenten met de CA-40 waaronder blaas-, snaar- en toetsinstrumenten. De noot en het bereik worden snel en nauwkeurig gedetecteerd. Je kunt de ingebouwde uiterst gevoelige microfoon gebruiken voor de toondetectie van akoestische instrumenten zonder andere apparatuur nodig te hebben. Tevens kan een apart verkrijgbare CM-200 contactmicrofoon gebruikt worden om de trillingen van je instrument rechtstreeks naar de tuner te sturen om nauwkeurig te stemmen en zonder invloed van omgevingsgeluiden. Tevens is er een output jack (bypass) beschikbaar waardoor het mogelijk is eenvoudig de stemming te controleren tijdens je uitvoering.

Garantie: 3 maanden

Conditie: goed

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop