x

Krups Dolce Gusto Drop KP3501 (Nieuw)

€ 89,95

€ 129,-

Omschrijving

 

De Drop combineert moderne koffietechnologie met moderne kunst in een uniek design dat geïnspireerd is op een druppel koffie. Dit koffiezetapparaat voor cups is uitgerust met een touchscreen voor gemakkelijk aan te passen hoeveelheidsinstellingen; je bent maar één aanraking verwijderd van perfect gebalanceerde, aromatische (koffie)dranken! Geniet van een variëteit aan heerlijke dranken, waaronder espresso, lungo, latte macchiato, cappuccino, chocolademelk en thee. Deze volautomatische koffiemachine produceert een druk van 15 bar voor een fluweelzachte crèmelaag en heerlijk schuim. Krijg keer op keer de beste resultaten, dankzij slimme individueel afgesloten capsules die de druk van het apparaat aanpassen voor elk drankje. Ten slotte zorgen een automatische uitschakeling en een combinatie van standaard- en aanpasbare instellingen voor compleet gebruiksgemak.
Warm & koud-functie Ontdek een verscheidenheid aan warme en koude dranken met de reeks capsules; je zal altijd iets heerlijks en verrassends kunnen vinden.
Energiezuinig: Korte opwarmtijd; het systeem bereikt de ideale temperatuur binnen 30 seconden. De Ecostand schakelt het apparaat uit na 5 minuten van inactiviteit. Zeer zuinig qua energieverbruik: energielabel A.


Garantie: 3 maanden

Conditie: Nieuw

Accessoires: doos

Prijs elders: € 129,-

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop