x

LG XBoom Go PL2 bluetooth speaker

€ 29,95

Omschrijving

De LG XBOOM Go PL2 is een compacte bluetooth-speaker die prestaties van formaat levert. Dankzij de Meridian-technologie krijg je een loepzuivere klank voorgeschoteld. Je sluit deze kleine luidspreker via bluetooth draadloos aan op je geluidsbron. De behuizing heeft een fraaie afgeronde vorm en dankzij de afwerking met rubber glipt hij niet uit je handen. Bovendien ondersteunt de XBOOM Go PL2 spraakbesturing. Door de afspeelknop twee seconden in te drukken activeer je Google Assistent op je Android-telefoon of Siri wanneer je iOS gebruikt. Behoefte aan meer geluid? Je kunt tot wel 100 XBOOM Go PL2 bluetooth-luidsprekers aan elkaar koppelen.

Breedte:126 mm
Hoogte:82 mm
Diepte:80 mm
Kleur:Zwart
Gewicht:0.35 Kg
Totaal vermogen (W):5 W

Garantie: 3 maanden

Conditie: goed

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop