x

Master & Dynamic ME01

€ 49,95

Omschrijving

De Master & Dynamic ME01-in-ear-koptelefoon produceert een rijk, warm geluid en heeft een stijlvol, compact en uiterst doordacht ontwerp.
Duurzaam geanodiseerd aluminium
De koptelefoon is gemaakt van geanodiseerd aluminium dat met de grootst mogelijke precisie is vervaardigd: de perfecte basis voor een goede pasvorm en een fenomenaal geluid. Bovendien kan dit materiaal tegen een stootje.
Groots geluid, klein formaat
De op maat gemaakte 8-mm drivers van neodymium met titanium diafragma zorgen voor een warm, natuurgetrouw geluid dat elk denkbaar muziekgenre perfect tot zijn recht laat komen.
Snoer dat niet in de knoop raakt
Doordat het snoer plat is, raakt het minder snel in de war in je zak. De geïntegreerde afstandsbediening en microfoon zijn op een verschillend punt in het snoer geïntegreerd. Dat is niet alleen handig, maar zorgt ook voor een helderder stemgeluid.

Garantie: 3 maanden

Conditie: nieuw

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop