x

Mio MiVue 528 Dash Cam

€ 39,95

Omschrijving

 

Door de compacte videocamera aan de voorruit van je auto te bevestigen profiteer je van optimaal bereik. Deze MiVue 528 is een dashcam die gericht is op alles wat aan de voorzijde van de auto plaatsvindt op te nemen. Deze dashcam registreert niet alleen al het verkeer voor je, maar ook de activiteiten in de auto. Het filmen van deze gebeurtenissen kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Met de parkeermodus zal het toestel automatisch beginnen opnemen als er beweging wordt vastgesteld aan de voorkant van je voertuig, ook al zit je niet in de auto. Met de MiVue 528 kun je gemakkelijk overschakelen naar fotomodus om ook buiten de auto te gebruiken.

G-Sensor
Wanneer de G-sensor een plotse beweging vaststelt, zal MiVue de gebeurtenisopname opslaan en vergrendelen zodat deze beveiligd is tegen wissen/overschrijven. De geïntegreerde 3-assige sensor registreert de G-krachten die de richting en impactkracht bij ongelukken aantonen.

- 2.4 inch (6.1cm) scherm met 1080 pixels full HD
- F 1.8 lens
- G sensor/ registreert zware schokken of plotse bewegingen
- Gewicht: 85g
- Afmetingen:67mm (H) x 62mm (B) x 31,5mm (D)
- Batterij: Herlaadbare, geïntegreerde Li-ION-batterij met autonomie van 1 uur
- Opnameresolutie: Full HD 1920 x 1080


Garantie: 3 maanden

Conditie: goed

Accessoires: doos,lader

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop