x

Nespresso Barista W10 Melkopschuimer

€ 99,95

Omschrijving

Nespresso Barista W10 Melkopschuimer

 

De eerste aangesloten melkopschuimer van Nespresso en omdat de bereiding van koffiecreaties niet gecompliceerd hoeft te zijn, ondersteunt je een geïntegreerd touchscreen en de app-aansluiting. Hiermee kun je onze recepten doorbladeren en je apparaat personaliseren met je favoriete recept.
Een uitnodiging om een wereld van receptmogelijkheden te ontdekken. Bereid van verfrissende ijskoffie tot kunstzinnige latte Art alles zelf thuis toe – en doe het in smaak en stijl van je favoriete café.
Nespresso Barista melkopschuimer Connect - roestvrij staal - app-besturing

Garantie: 3 maanden


Conditie: goed

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop