x

Nvidia GeForce GTX 750 Ti

€ 99,95

Omschrijving

 

De MSI GeForce GTX 750Ti Gaming is gebaseerd op de Nvidia GeForce GTX 750 Ti chipset en beschikt over 2048 MB GDDR5 geheugen dat via een 128 bit geheugenbus aangesproken wordt. Een aantal componenten, waaronder de Hi-C CAP en Solid CAP, hebben de Military 4 classificatie gekregen. Deze hoogwaardige en betrouwbare onderdelen maken de videokaart geschikt voor overclocking. De grafische processor heeft een kloksnelheid van 1020 MHz die tijdens zware grafische applicaties dankzij een boost opgevoerd wordt tot 1163 MHz. De temperaturen blijven laag dankzij de Twin Frozr IV-koeler, die beschikt over 2 ventilatoren. De koeling is nog efficiënter dankzij SuperPipes, die tot 2 keer sneller hitte afvoeren dan normale heat pipes. Het geheugen is zeer snel met een kloksnelheid van 5400 MHz. Met deze videokaart speel je de nieuwste games in hoge resolutie via VGA, HDMI of Dual-link DVI. Ben je op zoek naar een snelle videokaart die gemaakt is voor gaming? Kies dan voor de MSI GeForce GTX 750Ti Gaming.

Garantie: 3 maanden

Conditie: Nieuwstaat

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop