x

Philips TAUH201 - On-Ear Koptelefoon (Nieuw)

€ 12,95

Omschrijving

Bluetooth: Nee
Signaaloverdracht: Bedraad
Noise cancelling:Draagwijze: On-ear
Geïntegreerde microfoon.
De Philips TAUH201 hoofdtelefoon combineert draagcomfort met een prettig geluid. Deze compacte on-ear-telefoon met platte kabel heeft een zeer lichte hoofdband die haast onmerkbaar op je hoofd rust. Je geniet dan ook moeiteloos urenlang achter elkaar van je favoriete tracks. De drivers verzorgen een verfijnde weergave van je muziek. Tenslotte is de Philips TAUH201 hoofdtelefoon voorzien van een ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking waarmee je heldere telefoongesprekken voert.


Garantie: 3 maanden

Conditie: nieuw

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop