x

Plantronics Voyager 5200 R - Bluetooth Headset (Nieuw)

€ 69,95

€ 89,-

Omschrijving

 

De Voyager 5200 is een professionele Bluetooth 4.1 headset waarmee u altijd onderweg kunt bellen. De headset biedt uitstekend geluid door innovatieve technologieën en zorgt voor draagcomfort de hele dag door. Verbeterde Bluetoothtechniek zorgt voor een uitgebreid mobiel bereik van maximaal 30 meter.
De headset biedt uitstekend geluid dankzij Windsmart en noise cancelling technologie en werkt via spraakherkenning. De headset heeft een spreektijd van 7 uur en is voorzien van een zweetbestendige Nano-coating. Ook is deze headset voorzien van Windsmart en noise cancelling technologie om de geluidskwaliteit verder te optimaliseren. Bij een binnenkomende oproep krijgt u de naam van de beller te horen en kunt u via de opdrachten 'Answer' of 'Ignore' met uw stem oproepen aannemen of weigeren.
Spraakherkenning
De Poly Voyager 5200 is eenvoudig te besturen via spraakherkenning. Bij een binnenkomende oproep krijgt u de naam van de beller te horen en kunt u via de opdrachten 'Answer' of 'Ignore' met uw stem oproepen aannemen of weigeren. Hierdoor hoeft u niet langer knoppen in te drukken om een gesprek te beginnen.

Sensortechnologie
Handig is de smart sensortechnologie van de Poly Voyager 5200 headset. Deze technologie gebruikt contextuele intelligentie om te bepalen of de headset wel of niet wordt gedragen. Daarnaast is de technologie in staat om te begrijpen waar u het geluid wilt horen, zodat u altijd geniet van de optimale audiokwaliteit.

Zweetbestendige Nano-coating
De Poly headset is voorzien van een speciale zweetbestendige Nano-coating. Deze coating beschermt de headset tegen lichte regen, vocht en zweet, zodat u onder elke omstandigheid gebruik kunt blijven maken van uw toestel. Ideaal wanneer u de Poly Voyager 5200 bijvoorbeeld buiten wilt gebruiken.

Garantie: 3 maanden

Conditie: nieuw

Accessoires: 

Prijs elders: € 89,-

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop