x

Samsung Galaxy Tab S9 Book Cover Keyboard Slim - Zwart (Nieuw)

€ 79,95

€ 129,-

Omschrijving

Samsung Galaxy Tab S9 Book Cover Keyboard Slim - Zwart (Nieuw)

 

Deze Samsung PC Keyboard Case Slim Zwart is een veelzijdige beschermhoes voor je Samsung Galaxy Tab S9. Met deze case bescherm je je tablet optimaal tegen valpartijen, vuil, krassen en stoten. Bovendien loop je er stijlvol bij, want de bookcover is gemaakt van premium kunststof.

Dit Samsung-hoesje heeft een ingebouwde stand functie, waardoor je je Samsung-tablet in drie verschillende posities kunt neerzetten. Ideaal tijdens het kijken van een filmpje of het typen van een e-mail. Uiteraard is de hoes voorzien van uitsparingen, zodat de knoppen, poorten en camera van de Samsung Tab S9 bruikbaar blijven.

Keyboard-functie

De Samsung-accessoire is een cover en toetsenbord in één. Hierdoor tover je je tablet zo om in een volwaardige laptop. Een losse muis is overbodig dankzij de ingebouwde touchpad. De case en keyboard zijn ook los van elkaar te gebruiken, omdat ze niet aan elkaar vast zitten.

Handig als je bijvoorbeeld alleen de Samsung Galaxy Tab S9-hoes wilt gebruiken. Dankzij bluetooth is de Samsung PC Keyboard Case met meerdere toestellen te koppelen, hierbij wissel je tussen apparaten dankzij sneltoetsen.

 

Conditie: nieuw in seal

 

Garantie: 3 maanden

 

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop