x

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm (Nieuw)

€ 339,95

€ 369,-

Omschrijving

 

Heb je het voornemen om af te gaan vallen? Dan is het handig om te weten hoeveel calorieën je verbrandt. Met het slimme horloge van Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm Zwart weet je het zo. Want hij heeft een sensor die dat voor jouw berekenen. Je hoopt wat calorieën te verliezen tijdens het hardlopen. Maar hoeveel? Deze Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm Zwart vertelt het je!
Deze smartwatch is ideaal voor jouw trainingen. Hij beschikt over een geïntegreerde hartslagmeter. Zo weet je precies hoe je het doet.
Deze Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm Zwart kan je ook gebruiken als pinpas. Je kunt de pinpas gemakkelijk koppelen aan je smartwatch. Op deze manier kan je gemakkelijk betalingen doen. Deze smartwatch kan zelfstandig jouw muziek spelen zonder dat daar je telefoon of muziekspeler bij nodig is. Ideaal voor als je ergens heen gaat waar je liever geen telefoon hebt, zoals de sportschool of een rondje hardlopen.
Buiten aan het sporten en even checken of je een berichtje hebt gekregen? Met de Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm Zwart hoef je je telefoon niet meer uit je zak halen, maar ontvang je alle notificaties zo op je horloge! Dit slimme horloge houdt precies bij hoe ver jij hebt gelopen. Zo weet je altijd de afstand van je huis naar bijvoorbeeld de supermarkt!

Garantie: 3 maanden

Conditie: Nieuw

Accessoires: compleet in doos

Prijs elders: € 369,-

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop