x

Samsung Galaxy Watch5 40mm LTE (Nieuw)

€ 199,95

€ 329,-

Omschrijving

Met het toonaangevende AMOLED-scherm krijgt de Samsung Galaxy Watch 5 40mm veel meer detail en kleur. Zo lees je alles veel scherper en is het beter verlicht in het donker. De Samsung Galaxy Watch 5 40mm is geschikt voor sporten, en kan automatisch alle data met betrekking tot jouw wandelingen en hikes bijhouden met de speciale modi voor wandelen en velen andere sporten. Ideaal voor de sporters onder ons!
Spraakbesturing maakt deze wearable erg handig
Met dit slimme horloge kun je gebruik maken van spraakbesturing. Je telefoon kun je dus vaker in je zak laten zitten. Erg handig! Dit horloge heeft een horlogekast van roestvrij staal. Dit is erg fijn, want dit voelt erg solide aan! Zo heeft het horlog een luxe uitstraling. Registreer je slaap, bekijk de statistieken en ontvang feedback hierover. Wil je beter slapen? Plan dan de wekker in op de lichtere slaapmomenten. Zo ontwaak je het beste!
Dankzij deze smartwatch volgen hoe je hartslag zich gedraagt.
Wist je dat je hartslag door verschillende dingen kan veranderen overdag en ’s nachts? Dankzij deze continue hartslagmeting in deze smartwatch kun je nu zien wanneer een bepaalde verandering optreedt. De Samsung Galaxy Watch 5 40mm is een smarwatch met GPS. Dit gebruik je om zonder je telefoon te navigeren, of om een preciezere afgelegde afstand te meten. Met deze Samsung Galaxy Watch 5 40mm hoef je nooit meer een oproep of berichtje te missen! Zo lang het horloge verbonden is met je telefoon kun je alle inkomende notificaties lezen.

Garantie: 3 maanden

Conditie: Nieuw

Accessoires: Usb c oplaadkabel


Prijs elders: € 329,-

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop