x

Samsung SE-208BW - Smart Media Hub (Nieuw)

€ 39,95

Omschrijving

De SE-208BW levert een geheel nieuwe ervaring met betrekking tot het kijken en genieten van je eigen content. Je kunt de Hub gemakkelijk aansluiten op een externe schijf, of deze gebruiken om je cd's of dvd's af te spelen en zo je muziek, foto's en video's te streamen. Met een ethernet LAN of AP router creëer je een wifi-netwerk om de connectiviteit rondom je huis, kantoor of auto te versterken. Bewaar dus al je content draadloos en snel op de SE-208BW.

Garantie: 3 maanden

Conditie: Nieuw

Accessoires: doos

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop