x

Samsung Wireless Charger Duo EP-P5400

€ 29,95

Omschrijving

Deze lader laadt al je producten op, en daarmee uit. Geen tierelantijnen of rare fratsen, de Samsung EP-P5400 Dual Draadloze Oplader Met Adapter Zwart doet waar het voor staat. Met Samsung EP-P5400 Dual Draadloze Oplader Met Adapter Zwart kun je telefoons en andere producten draadloos opladen. Leg je apparaat op de oplaadpad en laat de tijd zijn werk doen. Check wel even of je toestel draadloos laden ondersteunt!

Garantie: 3 maanden


Conditie: goed

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop