x

Tissot T-Touch Expert Brushed Titanium Horloge

€399,95

Omschrijving

Het quartz-uurwerk biedt u een eeuwigdurende kalender (perpetual datum), waarbij u de datum niet handmatig hoeft te verzetten, dag-aanduiding, een GMT-functie (afzonderlijk in te stellen tweede tijdzone), als tijdfunctie(s). Daarnaast vindt u in het uurwerk een stopwatch-functie (chronograaf). De ronde horlogekast is 10 ATM (100 meter) waterdicht en voorzien van een saffierglas. Voor de echte avonturiers komt Tissot met de prachtige T-Touch Expert-horloges. Geliefd onder professionele skiërs en bergbeklimmers, deze horloges zijn het ultieme middel om nog beter uitgerust op pad te gaan. De horloges zijn uitgerust met een ontspiegeld saffierglas en een behuizing van anti-magnetisch titanium. Met in totaal vijftien verschillende functies biedt de T-Touch Expert heel veel mogelijkheden.

Conditie: nieuwstaat

Garantie: 3 maanden

Luxe doos

Prijs elders: € 975,-

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop