x

TP-Link Deco M5 (3-Pack) Wi-Fi Range Extender (Nieuw)

€ 129,95

€ 169,-

Omschrijving

Deco gebruikt meerdere stations om een volledig dekkend whole-home Wifi netwerk te realiseren. — reken voor eens en altijd af met slecht Wifi bereik!
Met de geavanceerde Deco Mesh Technologie werken de stations samen om één groot dekkend Wifi netwerk met een enkele netwerknaam op te zetten. Apparaten switchen tussen de Deco’s wanneer je je door je huis verplaatst om zo de optimale snelheid te behouden.
Een set van 3 stuks Deco M5 geeft een Wifi dekking tot wel 500 vierkante meter en als dat nog niet genoeg is kan je eenvoudig uitbreiden door meer stations aan je netwerk toe te voegen.
Het verbeterde 11AC protocol zorgt voor stabiele verbindingen met snelheden tot 1267Mbps.
Deco is geschikt voor zelfs de drukste netwerken en voorziet meer dan 100 apparaten van een lag-vrije stabiele verbinding.
TP-Link HomeCareTM biedt een uitgebreide suite aan beveiligingsmogelijkheden zoals ouderlijk toezicht, ingebouwde antivirus en Quality of Service (QoS).
De installatie is makkelijker dan ooit, dankzij de Deco app wandel je met gemak door de installatie heen.

Garantie: 3 maanden

Conditie: Nieuw

Accessoires: compleet in doos

Prijs elders: € 169,-

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop