x
- € 49

Ulanzi Anamophic Lens 1.33X 17MM

€ 29,95

€ 79,-

Omschrijving

 

Universeel voor alle Smartphones

Wil je extra brede filmische beelden maken met je smartphone? Met deze anamorfische (anamorphic) lens van Ulanzi schiet je bioscoopfilms met je smartphone. Dit is de derde generatie van de Ulanzi Anamorphic Lens, met nóg betere beeldkwaliteit. Met de lens neem je op in de beeldverhouding 2.40:1, die ook gebruikt wordt in de bioscoop. Normaal heb je daar een dure camera met grote lens voor nodig, maar met deze Ulanzi-lens creëer je hetzelfde effect met je telefoon.

Met deze anamorphic smartphone lens kun je ‘breder’ filmen. Horizontaal heb je een grotere kijkhoek. Filmen in 2.4:1 betekent ook dat je gebruik kunt maken van prachtige horizontale lensflares. Ulanzi maakt al jaren betaalbare anamorphische lenzen. Deze derde generatie (1.33X Pro) geeft optimale beeldkwaliteit met nauwelijks vervorming aan de zijkanten.

Conditie: goed

Garantie: 3 maanden

in doos

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam Noord.

Used Products Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 142
1025EZ Amsterdam Noord

Telefoon: 020-6328693

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop